Kawan-Kawan

Riang Gumbira Di pagi Isnin


posted by ceklala

1 comment

Hello Monday :)
eh sihat ke korang arini? how's weekend? mine was superb! da best ever hehe...why? meh sini nak cte nih..hehe...plan yang tak dirancang sangat...sebab my family ni kalo merancang giler2 last minit mesti tak jadi! so selalunye plan last minit lebih menjadi..
meneruskan hari minggu dengan ke sunway lagoon...tima kasih  kpd my sis yang sponsor tiket! lain kali kasi lagi tiket free yek hahah...last masuk sunway kalo tak silap mase darjah 3..tahun 93 mase sunway baru2 bukak hehe...selalunye orang masuk sunway nak mandi je...but not for me...i menunggu aktiviti yang jarang ade pd sesebuah taman tema...selain water park seperti atv, go-kart, bunggy jump and some of permainan yang ade kt genting highland and etc...best!
just pay rm100 then sume bole main! kecuali bunggy jump la..kene add on rm130..tp sebenarnye 11am to 6pm yang diperuntukkan tu tak cukup yek! tak cukup nak jelajah satu sunway lagoon dengan bermain sume permainan! so ape kene buat? kene pegi lagi nih! hehe...
ade sedikit quote yang i nk share...hati tengah berbunga riang kan..walaupun tido tak cukup tp redha jela..janji senang hati! hehe...
'It takes only a minute to get a crush on someone, an hour to like someone, and a day to love someone, but it takes a lifetime to forget someone'

1 comment