Kawan-Kawan

Archive for April 2014

Dugaan di pagi isnin


posted by ceklala

2 comments

selamat pagiiiiii!

haaa tetibe kan rajin pulak nak update, selalu tu sebulan skali hihi, biasela ikut mood kann, short update je nih

dahla harini isnin pastu tetibe pepagi dapat plak call yang membuatkan bertambah badmood, hmm bertabah jela. tapi yela kadang tak puas hati jugak dengan customer ni, kadang die ingat die bayar tu dah cukup besar untuk kite buat semua mende. actually kenela jugak pikir pasal orang

kadang dorang ingat kite ni amik untung sangat bile provide service or jual barang tu. orang berniaga kot, mestila nak untung, tak banyak sikit pun jadi la ye dak, tapi kalo dah takde untung langsung cemana? yela memang la kire sedekah tu lagi bagus tapi tak pulak pikir modal yang kite dah keluarkan tu

die pun amik untung atas angin jugak, so tak boleh la nak cakap kite itu ini. stress okehhhh

doakan la aku bertabah dengan semua dugaan ini T_T


Janda Baik short trip


posted by ceklala

2 comments

assalamualaikum...halieeewwwwww!

salam jumaat semua ^_^

rindu i tak? kekekekek gediknye kauuuu! takpela sesekali je gedik pun kan ape salahnya ye dak. kang kalo selalu muntah pulak orang. silap2 terus block taknak langsung jengah blog sepi ni kannn hihi

weekend baru ni kami laki bini berserta beberapa orang kawan husband buat short trip ke janda baik. sebenarnye kitorg selang seminggu kot skang ni pi sana kekekek. husband jumpa port baru nak main. main ape?? jap tunjuk gambo skit


haaaa husband main mende alah ni lah. longboard namenye. skateboard dengan longboard sebenarnte lain, dulu aku ingat sama jek, tapi lepas dah diberi penerangan oleh cik husband barula ku tau perbezaannye.

'downhill skateboarding' namenye ni bile main kat jalan raya yang macam ni. bengkang bengkok turun naik. sebenarnye ade je kete yang lalu lalang tp tak la sebanyak jalan utama sebab ini adalah jalan lama.

pukul 10 dah sampai janda baik, padahal 4.30 pagi baru tido. aku sibuk menjait tudung baru hihi gigih okayyyy...nak order? bolehhhhhhh

tapi trip kali ni kitorg tido sane. sana ade banyak chalet. tapi make sure la book awal yek, sebab selalunye penuh. aku pun book sebulan sebelum walaupun dah biasa ke sini. malam buat bbq tepi sungai. bestttttttt!

pada aku bagus jugak die main mende ni, hilangla skit stress kt opis tuh. kadang kalo lama sangat die xmain sampai 2 minggu aku pulak yang bersuara tanye tak gi main ke. yela mende ni laju, so atleast bolehla die rase feel free skit, tapi kalo jatuh aku bebel jugak! hahahah

sebelum tutup cerita tuan tanah nak tempek jugak pic..sesekali selfie kan ape salahnye kekekek


tengokla husband ku stress keje punye pasal sampai jerawat pun naik kat pipi! so inilah shawl yang aku jait sampai 4.30 pagi baru tido! cantik ke idakkkkk? hehehehe






Online Shopping - The Klozert


posted by ceklala

No comments

assalamualaikum..salam jumaat semuaaaaaa

aah bz sangat. memang angan-angan taik kucing betul bile terasa nak update je time tu la banyak keje. cube time takde keje tak boleh nak update pulak sebab idea takde  T_T

ini pun short update jek sebab nak kuar pi jumpa client pulak

teringin nak share satu biznes online dari sorang member yang baru berjinak2 dalam dunia online shopping. mehla bagi support ye korang :)

just click je link yang dah diberi. masehhhhh






ni antara yang sempat aku cilok kat instagram theklozert. agak rare jugak kain yang dijual. harga pun boleh tahan murah. aku pun jenis pakai kain camni, selalu beli pun dalam rm60. kat theklozert baru rm40! murah oiiii