Kawan-Kawan

Tiada sambutan untuk orang tua


posted by ceklala

4 comments

selamat pagi!

ape nak cite arini ek? hmm..cite pasal semalam lah. semalam tak best. nak cuti tak dapat. keje banyak giler! dgn tak sempat nak lunchnye..balik lambat. lari pegi makan jap kt midvalley member belanja semalam pastu masuk opis balik. baru nak suap makan bos tepon suh msk opis..bole camtu? sedihhhh.

mau tak sedih, besday sekali setahun je. ye walaupun takde sambutan tapi kalo bole nak la rilex2 ke santai2 kan. ini tidak. mmg bad day betul lah semalam. tetengah wat keje bole tetibe nangis depan computer. hihihih lawak pun ade. apesal ntah semalam tetibe sedih.

ok lupakan yg sesedih tu. 

semalam melepak jap ngn kawan aku kat midvalley. lame giler tak jejak. walaupun dekat sejengkal je dengan uma. die nak banje makan. besday treat! yeayyy ade jugak yang sudi. tapi die da gtau lame dah pun nak banje time dinner. tq sayams! lap u lah!hahahaha

so kitorg bermula dengan makan di madam kwans. sebelah toy's r us je. tingkat 1. dah lama tak makan kt sini. die pun kate ikut jela ko nk makan kat mane. aku pun da lame tak gi sini so redahhhh!

sebab aku dah 2 hari tak makan nasi so aku order la nasi.

nasi bojari nama die ni

ni la rupa bentuk die. ade ayam, ade udang, ade telur rebus, ade ala rendang yang dicarik sesiap, tak leh nak kata serunding sebab die basah. sedap bole tahan. tapi aku rase macam dah kureng skit. dulu sedap! ke pasal aku dah takde mood nak pikir, dok pikir keje opis je ntah. hahaha

 besday gurl. da tua dah hoiii. hahaha

setel makan ni kitorg beralih pulak. sebab sini takde kek mahupun ice cream. hihi. jenjalan bagi nasi turun sat. dalam 10 minit camtu terus la kitorg ke nex pit stop.

delicioussssss! oh my memang la sodap2 weh kt sini. dessert paling aku suke kat sini adelah bread butter puding die ngan sundae chocolicious!! sedapppp sangat! tapi disebabkan terlalu kenyang so aku order cake jela. tak besday la kalo takde kek kan. hihihih

my red velvet cake wit cream cheese and vanilla ice cream!

ni 1st time aku try test red velvet sini. kire ok la. tapi still tak bole lawan secret recipe punye cake. marvelessssss! nanti nak kene jugak pi carik cheese cake. aku dah ngidam lama woii. rasberry cheesecake. tungguuuuuuuu!hihihi

harap maaf. kualiti gamba mcm sampah! hahahaha


sekian saja melaporkan. lepas makan terus chiow masuk opis balik. sian kan aku. itu jela keraian besday aku untuk tahun ni. babai.

4 comments