Kawan-Kawan

beraya deepavali di puncak bukit


posted by ceklala

1 comment

tak aci tol tau kengkawan aku nih. ade ke jawab kat henpon. tapi aku terima la jugak sebab die tgh meeting kan..tapi kire sempatla jgk kan dok usha blog aku ni walaupun tgh meeting hehe

2 pemenang dah dipilih. sorang dapat sekotak stoberi sorang dapat fridge magnet. jawapannye adelah cameron highlands!

ye..ye..aku semalam beraya deepavali kat atas puncak. bukan puncak genting tapi kali ni jauh skit. kite ke puncak cameron highlands pulak! memang takde langsung maruku kat sini. bayang maruku pun takde. adik murugu je ade hiks

tak caya???

nyum2! sesambil menaip entry nih sesambil makan stoberi!sedapppp!!


ni sume plan last minit. janganla pulak ade yang asyik cakap nape tak ajak?? dah name pun LAST MINIT kan..faham2 la yek. tak kan aku nak tepon ajak g kul 6.30 pagi. mulala orang pikir ade kematian ke ape ke kan hehe

sebenarnye memasing stress ngn keje opis. kebetulan cuti. so ape lagi..mari berjalan!hehe

aku ni memang on je 24 jam. kalo tak kene stayback or siapkan keje memang aku free sentiasala kalo cuti. jarang aku tolak kalo orang ajak jalan hehe.

kebetulan dulu mase dok ipoh aku memang dah biase gi cameron. time tu simpang pulai punye jalan baru je bukak. kawan aku yang ajak ni last pegi mase kecik sekolah rendah. so bayangkanla skang umur dah 27 bape tahun dah die tak pegi?? nasib ade aku penyelamat jalan.


macam kanak2 riang dah aku kt self pluck strawberry nih..
sume aku rase nak telan!


siyes. yang paling interesting kalo ko datang cameron confirmla pegi self pluck stoberi. kalo datang sini takat beli stoberi siap pack 4 kotak 10hengget sangat rugi! berbaloi tau dak petik sambil telan sebiji secara sorok2! eh?kantoi plak heheheh

before pegi sempatla aku wat research dulu. ye aku memang camtu. tak sukela kalo nk pegi tmpt tu membuta tuli main belasah je. at least ko tau mane tempat patut pegi mane tak patut kan. takdela buang masa camtu jek hehe




bersambung....

bai.

1 comment