Kawan-Kawan

Siapa pemenang?


posted by ceklala

4 comments

hai korangggggg!

takde lagi yang jawab dengan betul. everytime aku buat give away takde lagi yang jawab dengan betul. ke hadiah tak menarik??hmmm..

cer bagitau korang nak hadiah ape kalo dapat jawab dengan betul. tapi janganla pulak mintak kereta ke rumah sejibik kat aku. nangis ler meks hahaha

tak jauh pun trip aku kali ni. flight sejam 40 minit dah sampai. haaaaa cepat teka!

tapi trip kali ni memang paling best. sebab ade mak aku. and dis time mak aku sempoi main redah jugak cam aku! 3 hari kat sane naik tuk tuk dari pagi sampai ke malam rilex jek. aku book bilik hotel yang cikai semalam rm60 pun die rilex. memang best!!

sesapa saje boleh jawab. even anonymous skalipun. tapi make sure tinggalkan email la so aku bole contact kalo jawapan betul. tak perlu folo pun takpe. aku tak kejam pun hihihi

4 comments