Kawan-Kawan

Dugaan di pagi isnin


posted by ceklala

2 comments

selamat pagiiiiii!

haaa tetibe kan rajin pulak nak update, selalu tu sebulan skali hihi, biasela ikut mood kann, short update je nih

dahla harini isnin pastu tetibe pepagi dapat plak call yang membuatkan bertambah badmood, hmm bertabah jela. tapi yela kadang tak puas hati jugak dengan customer ni, kadang die ingat die bayar tu dah cukup besar untuk kite buat semua mende. actually kenela jugak pikir pasal orang

kadang dorang ingat kite ni amik untung sangat bile provide service or jual barang tu. orang berniaga kot, mestila nak untung, tak banyak sikit pun jadi la ye dak, tapi kalo dah takde untung langsung cemana? yela memang la kire sedekah tu lagi bagus tapi tak pulak pikir modal yang kite dah keluarkan tu

die pun amik untung atas angin jugak, so tak boleh la nak cakap kite itu ini. stress okehhhh

doakan la aku bertabah dengan semua dugaan ini T_T


2 comments