Kawan-Kawan

Mencari yang Hilang


posted by ceklala

2 comments

assalamualaikum dan selamat pagi!

uhuk uhukk..bunyik batuk. batuk ngengada. sebab sebenarnye sakit tekak lagi.  ni kang kalo plus ngan selsema lepas tu nanti die akan jadi batuk teruk pastu akan jadi demam dan seterusnya asma yang agak teruk.

memang dah tau dah perjalanan sakit tu cemana. sebab tu selalu jaga kesihatan. kalo dah sakit ape pun tak guna. alhamdulillah tahun lepas memang takde sakit pun. takat pening kepala migrain n gastrik jela pun. yang teteruk takde.

so kemana aku menghilang?

 bumi allah yang indah

perjalanan yang mengambil masa selama 8 jam menaiki flight. bersambung pula menaiki bas selama 6 jam. letih memang letih. tapi tanggunjawab lebih utama.

aku bukan merajuk ke ape. tapi cuma mencari diri dan berjumpa dengan yang amat aku sayang. yang satu. mencari jalan lurus yang tidak pernah bengkok. alhamdulillah dimurahkan rezeki untuk kali ke dua :)

7.20pm waktu sane dan 12.20 malam waktu malaysia saat landing

da bole agak dengan melihat gambar2 dari instagram aku ni? pikir2kan okeh. tempat yang paling suci yang menjadi idaman ramai. alhamdulillah aku telah selamat pergi dan jugak kembali semula.boleh follow aku di Instagram SHUKRINFARADIBA
atau di Twitter @shukrinfaradiba

2 comments